top of page

Fotoshoot

Pick your favourite

Wil jij je content naar een volgend niveau tillen met sprankelende beelden? This is what you are looking for!

branding_web_117.jpg

Branding Fotoshoots

dat zijn authentieke beelden die jouw merk tot leven brengen.

Een branding shoot is helemaal gepersonaliseerd op jouw brand. We bereiden samen de shoot tot in de puntjes voor om daarna (min 2uur) samen te shooten.  

Event fotografie

dat zijn heerlijke sfeerbeelden

Wil jij sfeerbeelden waar de gezelligheid en het plezier van af spat? Iemand die jouw event of retreat op beeld zet? Dan ben je hier aan het goede adres!

branding_web_91.jpg
growretreat- 130.jpg

Retreat fotografie

dat zijn magische sfeerbeelden van jouw retreat

ouw retreat op beeld zetten, alle magische momenten, mooie connecties, fantastische ervaringen... Ik word al helemaal blij als ik eraan denk. Ik ben niet alleen een gepassioneerde fotograaf, maar ook een fervent avonturier.

Cato - Mysa esthetiek

A good business starts with profesional photos! Persoonlijk vind ik de uitstraling van een bedrijf of zaak super belangrijk, want dit is het allereerste die opvalt en die mij aantrekt of juist niet. Daardoor heb ik niet lang getwijfeld om een fotoshoot te plannen bij Lisa. Lisa begreep onmiddelijk welke stijl ik naartoe wou in mijn foto's, de foto's waren dus helemaal wat ik in gedachten had, nog beter zelf! De shoot zelf vond ik super aangenaam en zal ik mij blijven herinneren als een gezellige, leuke namiddag. Doordat Lisa je helemaal op je gemak doet voelen kwamen de fotos heel natuurlijk over. In de toekomst plan ik zeker nog een shoot in bij Lisa, 100% een aandrader! Mijn sociale media en zaak kregen echt een boost door de foto's van Lisa.

Mysa51.jpg

Hoe ik jou kan helpen

 Ik zet POWERvrouwen en hun bedrijf online op de kaart! 

Ben jij klaar om NEXT LEVEL te gaan met jouw bedrijf?

bottom of page