top of page

Retreat fotografie

Magische sfeerbeelden 

Jouw retreat op beeld zetten, alle magische momenten, mooie connecties, fantastische ervaringen... Ik word al helemaal blij als ik eraan denk. Ik ben niet alleen een gepassioneerde fotograaf, maar ook een fervent avonturier, altijd op zoek naar de volgende inspirerende bestemming om mijn lens op te richten.

LISA1.jpg
growretreat- 130.jpg

Laten we samen de wereld verkennen …

Het verkennen van nieuwe culturen, van boeiende mensen en het vastleggen van betekenisvolle momenten is wat mij intens gelukkig maakt.

Van de betoverende landschappen van Spanje tot de kleurrijke markten van Marokko en de opwindende energie van Brazilië, mijn avonturen hebben me naar de meest adembenemende plekken op aarde geleid.

Ik geloof dat elk retreat uniek is, doordrenkt met zijn eigen unieke energie en verhalen. Als jouw fotograaf ben ik er om die unieke momenten vast te leggen, zodat je ze voor altijd kunt koesteren. Mijn stijl is spontaan, authentiek en emotioneel, waarbij ik de essentie van het moment vastleg zonder in te grijpen in de natuurlijke flow van de gebeurtenissen.

Of het nu gaat om een yoga-retreat in de serene bergen, een business-retreat aan de kust, of een avontuurlijke reis naar afgelegen oorden, ik sta nu al klaar om jouw retreat vast te leggen met mijn camera en mijn hart.

Ontzorg jezelf

Ik ontzorg jou, tijdens jouw retreat, zo kan jij je helemaal focussen op je deelnemers. Ik neem graag alle verantwoordelijkheid op mij om alles professioneel vast te leggen.

Het resultaat is een hoop sfeerfoto’s waar de gezelligheid en het plezier van af spat. Zo heb jij alvast foto’s genoeg voor jouw marketing en is de toon gezet voor toekomstige edities.

 

En natuurlijk is het voor de deelnemers zalig om de momenten achteraf opnieuw te beleven door de foto's. 

growretreat- 83.jpg
studio_bokka - LOTR_Marokko- 105.jpg

Jouw investering

Elk retreat is natuurlijk anders, dus ik maak graag een persoonlijke offerte voor jou!

Deze aanvraag is VOLLEDIG VRIJBLIJVEND, aarzel dus zeker niet om mij een aanvraag te sturen! 

Ik kijk er alvast naar uit

Hoe gaat een shoot in zijn werk? 

PREP

We bespreken jouw retreat en verwachtingen in een video-call

SHOOT

Ik leg jouw retreat vast

WAUW

Na max. 2 weken staan jouw foto's online in een persoonlijke galerij. Je kan alle foto's makkelijk downloaden en ze zijn helemaal klaar om gedeeld te worden. 

Marlies - Dag en nacht

Heel tevreden van onze fotoshoot met Lisa!

 

We zijn beiden nooit echt op ons gemak voor de foto, maar Lisa zorgde ervoor dat we konden ontspannen, zodat we wel mooie en spontane foto's kregen.


Heel fijn om nu zoveel leuke foto's te hebben om uit te kiezen voor onze sociale media.


Een aangename ervaring, met een heel tof resultaat!

Dagennacht46.jpg

Hoe ik jou kan helpen

 Ik zet POWERvrouwen en hun bedrijf online op de kaart! 

Ben jij klaar om NEXT LEVEL te gaan met jouw bedrijf?

bottom of page